Shop Re-Design

Two years ago when I made the initial floor layout for Block Bikes PDX, I didn’t do much planning.  It recently became clear we needed a layout change, and we went drastic.  We’ve re-arranged almost everything.  The end result of our layout change is a better use of space which makes the shop feel more open, and the work space seem bigger.  We still have quite a bit of finish work to do, and need to find the final home for a few things, but would love to have you come see the new layout.  The pictures really don’t do it justice.

Block Bikes Inside  Block Bikes Inside View

One Response to Shop Re-Design

  1. Mary Ann March 20, 2015 at 5:29 pm #

    That looks really good. I will have to come in and see it. By the way, John loves his new bike.

Leave a Reply

WordPress website by Waterlink Web, a Portland web design firm.

%d bloggers like this: